loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij ASV

Een klasse apart

Wij maken graag kennis met u!

ASV Automobielbedrijven is officieel dealer voor Mercedes-Benz personenwagens. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland, met een exclusieve showroom en officieel AMG Performance Center in Veghel en een grote showroom voor nieuw en gebruikt in Eindhoven. Daarmee zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach, Mercedes-EQ en smart.
 

SERVICE, PERSOONLIJKE AANDACHT, EXCLUSIVITEIT EN KWALITEIT
 

ASV is eigenwijs. Dat uit zich in het autoaanbod, de kenmerkende panden, oog voor detail en serviceverlening. De kracht van ASV Automobielbedrijven wordt gevormd door vier kernwaarden:
- Service
- Persoonlijke aandacht
- Exclusiviteit
- Kwaliteit
Het streven om daar ten alle tijden in uit te willen blinken is de basis van ons bedrijf. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. We weten met deze heldere bedrijfsstrategie het verschil te maken; u kunt altijd op ons rekenen. 

 
SPECIALISATIE
 

Wij zijn gespecialiseerd in de exclusieve modellen van Mercedes-Benz. Van Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en de Mercedes-Benz G-Klasse weten wij u alles te vertellen. Deze vindt u terug in ons AMG Performance Center in Veghel. Ons personeel is getraind u zowel bij aanschaf als technische ondersteuning op een professionele manier van dienst te zijn.

 
AL MEER DAN 40 JAAR GESCHIEDENIS
 

Cees Hendriks startte in 1981 aan de NCB-Laan in Veghel met Automobiel Service Veghel. Inmiddels zijn we meer dan 40 jaar onderweg maar nog steeds elke dag bezig met onze missie. 'n Klasse apart zijn zit in ons bloed. Lees, bekijk en luister meer over de geschiedenis van ASV.

De 4 zekerheden van ASV

Gallery Image 0

Kwaliteit

We zijn er trots op om alleen de allerbeste auto's aan te bieden, die zijn gebouwd om te presteren en langdurig te blijven functioneren. We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken en zelf te ervaren wat ASV te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen bij het vinden van jouw perfecte auto.

Gallery Image 1

Exclusiviteit

Wij begrijpen dat een auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een symbool van status, stijl en verfijning. Daarom zit u ook voor de meest exclusieve auto's goed bij ASV. Onze collectie is met zorg geselecteerd en ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Gallery Image 2

Service

Naast ons unieke aanbod van exclusieve auto's bieden wij ook een ongeëvenaarde service aan. Ons team van gespecialiseerde professionals staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Van gepersonaliseerde financieringsopties tot professionele after-sales ondersteuning, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt bij ASV.

Gallery Image 3

Persoonlijke aandacht

Bij ASV staat persoonlijke aandacht centraal. Wij begrijpen dat de aankoop van een auto een belangrijke beslissing is en streven ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Go Carclean

Gallery Image 1

Het professionele autopoetsbedrijf voor autodealers, universele autobedrijven, autohandelaars, schadebedrijven, leasemaatschappijen en particulieren.

Ga naar website

Go Carhotel

Gallery Image 2

Veilige stalling voor je oldtimer, klassieker, youngtimer, sportwagen, sportscar, exclusieve auto.

Ga naar website
Direct contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Vacatures

Banner Image 1

Neem contact op

Werken bij ASV?

Lijkt het u leuk om bij ASV te werken? Neem dan een kijkje op onze vacature site en solliciteer direct!

Solliciteer direct!
Banner Image 0
Morgen Internet - Zorgeloos website