loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Mercedes-Benz CLE Cabriolet

De nieuwe Mercedes-Benz CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de sportief gestroomlijnde aflopende 'shark nose' en aansprekende powerdomes met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten. 

Exterieur
De CLE Cabriolet heeft net als de sportieve designelementen van de CLE Coupé de krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap en aansprekende powerdomes. Achteraan straalt de CLE Cabriolet evenzeer. Het naadloze, vloeiende ontwerp van de achterkant, met gesplitste achterlichten en een verbindend designelement, geeft de auto een opvallende uitstraling en zorgt voor een sublieme, sportieve look. Zelfs op het laagste punt voldoet de CLE Cabriolet aan hoge normen. Om het karakter van de auto te benadrukken, kunt u kiezen uit een assortiment van aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen velgen variërend van 45,7 cm (18 inch) tot 50,8 cm (20 inch).

Interieur
Een mozaïek van luxueuze highlights in het interieur verleent de nieuwe CLE Cabriolet een hoogwaardig totaalbeeld op topniveau. Indrukwekkende details zoals het dashboard en de bovenzijde van de portieren in lederlook ARTICO in nappalook, comfortabele multicontourstoelen en eersteklas geluidswerelden van het Burmester® 3D-surround sound system zorgen voor een uniek rijgevoel rondom – of u nu met open of gesloten kap rijdt.


De CLE Cabriolet begint vanaf €80.455,00. Voor dat bedrag rijd je de CLE 200 AMG Line met mild-hybride 2.0 viercilinder benzinemotor. De CLE 200 zit vanuit stilstand in 7,9 seconden op een snelheid van 100 km/h en zijn topsnelheid bedraagt 236 km/h. Daarnaast is er nog de CLE 300 en de CLE 450. 

 

 

Direct contact

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website