loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 54

Complete- & Servicecare

De serviceprogramma's van Mercedes-Benz zijn stuk voor stuk kwalitatieve onderhoudspakketten waarvoor u een transparante, voordelige prijs betaalt. Het Mercedes-Benz ServiceCare programma biedt zelfs de mogelijkheid om betalingen over één of meerdere jaren te spreiden, voor een betalingsplan op maat.

Er is een serviceprogramma voor zowel een nieuw als jonge gebruikt aangeschafte Mercedes-Benz. U Kiest zelf de dekking die u wilt en de looptijd van het serviceprogramma. 

CompleteCare

Dit uitgebreide serviceprogramma dekt alle kosten van geplande onderhoudsbeurten en reparaties, inclusief Mercedes-Benz Originele Onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn. Zelfs bij pech onderweg kunt u gerust zijn, want ook Mobilo pechhulp is inbegrepen. Met Mercedes-Benz CompleteCare kiest u dus voor maximale zekerheid én geruststelling. CompleteCare is geldig voor nieuwe personenwagens.

Voordelen CompleteCare:
- Optimale bescherming tot maximaal 72 maanden en/of 250.000 km.
- Af te sluiten voor de eerste onderhoudsbeurt (binnen 12 maanden na de eerste kentekenregistratie).
- Bepaal zelf de looptijd van uw programma op basis van een aantal jaren of kilometers.
- Vakkundige ASV technici houden uw auto in topconditie.
- Eenmalige of gespreide voorafbetaling per maand, kwartaal of jaar.

ServiceCare

Het ServiceCare programma bevat alles wat u nodig hebt om uw auto in topconditie te houden: dekking van alle kosten voor gepland onderhoud, inclusief vervanging van filters, oliën en Mercedes-Benz Originele Onderdelen, alsook onze Mobilo pechhulp. Dit serviceprogramma staat bovendien los van het aantal kilometers dat u rijdt. U bepaalt dus zelf hoeveel onderhoudsbeurten u voor uw auto koopt.

Voordelen ServiceCare:
- Optimale bescherming tot maximaal 4 jaar.
- Keuze uit 2, 3 of 4 onderhoudsbeurten afhankelijk van de looptijd.
- In één keer vooraf of gespreid betalen.
- Vakkundige ASV technici houden uw auto in topconditie.

ServiceCare Used

Het Mercedes-Benz ServiceCare Used programma is de eenvoudigste manier om een auto met ervaring, te onderhouden en in topvorm te houden. Bovendien kunt u na elke onderhoudsbeurt bij ASV Mercedes-Benz blijven rekenen op Mobilo, de 24/7 pechhulp van Mercedes-Benz.ServiceCare Used is geldig na het eerste onderhoud en onafhankelijk van aantal kilometers.

Voordelen ServiceCare Used:
- Optimale bescherming tot maximaal 4 jaar.
- Keuze uit 2, 3 of 4 onderhoudsbeurten afhankelijk van de looptijd.
- In één keer vooraf of gespreid betalen.
- Vakkundige ASV technici houden uw auto in topconditie.

Heeft u vervangend vervoer nodig tijden onderhoud of schade reparatie? Dat kan bij ASV! Reserveer vooraf.. dan zorgen wij dat er vervangend vervoer of een leenfiets (E-bike) voor u klaar staat.

 

Morgen Internet - Zorgeloos website