loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vacature Verkoopadviseur

Bedrijfsprofiel
ASV Automobielbedrijven B.V. is de officiële Mercedes-Benz personenwagendealer in Eindhoven en Veghel. Met het AMG Performance Center in Veghel en onze Flagship Store in Eindhoven zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz en smart. De kracht van ASV wordt gevormd door vier kernwaarden: service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. Wil jij deel uitmaken van ons team? Voor de vestiging in Veghel zijn wij per direct op zoek naar een proactieve, representatieve en enthousiaste collega in de functie van verkoopadviseur.

Wat houdt de functie in?
Als verkoopadviseur krijg je bij ons een grote verantwoordelijkheid. Jij bent het aanspreekpunt als het gaat om de aanschaf of lease van een nieuwe Mercedes-Benz. Klanten verras je daarbij met je enthousiaste, authentieke en professionele manier van werken. Samen met onze collega's zorgen we ervoor dat je je welkom voelt binnen ons team. Zodat jij dat gevoel kunt overdragen op onze klant. Uiteraard raak je -net als wij- niet uitgepraat over de producten van Mercedes-Benz, maar het luisteren naar de klant geef je prioriteit. Met je overtuigingskracht weet je zelfs de grootste criticus over te halen voor Mercedes-Benz en -nog belangrijker- voor ASV te kiezen. Je bent dus een kei in showroomverkoop, maar realiseert je dat dit niet meer het enige kanaal is voor succes. Online leads volg jij snel op en daarbij kom je net zo enthousiast en professioneel over als in de showroom.

Waarom je deze functie wilt
- Een high-tech werkomgeving in ons AMG Performance Center;
- Een goed salaris in combinatie met een bonusregeling;
- Een opleidingstraject via Mercedes-Benz;
- Een auto van de zaak;
- Een iPhone en iPad van de zaak;
- Een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie;
- Gepassioneerde, hardwerkende en gezellige collega's
- Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week;
- Uitzicht op een vast dienstverband;
- Goede koffie. Vinden we belangrijk!
- Elke goede reden voor een feestje grijpen wij aan; Sinterklaas, Kerst, vrijdagmiddagborrel.

Jouw profiel
- Je bent representatief, enthousiast, zelfstandig, collegiaal en overtuigend;
- Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
- Je bent een serieuze gesprekspartner voor onze klanten met gevoel voor gastvrijheid
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Veghel

Interesse?
Ben jij dé kandidaat voor de functie Verkoopadviseur, voldoe je aan de profieleisen en kan je niet wachten om je carrière bij ASV te beginnen? solliciteer direct via onderstaande knop. Mocht je nog meer informatie willen neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken, te bereiken op 040-249 49 51 of via personeelszaken@asv.nl.

 

Direct contact

Interesse in deze vacature?

Upload CV (Max. 4mb)
Upload motivatie (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website