loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vacature Marketeer

Bedrijfsprofiel
ASV Automobielbedrijven B.V. is de officiële Mercedes-Benz personenwagendealer in Eindhoven en Veghel. Met het AMG Performance Center in Veghel en een Mercedes-Benz Flagship Store voor nieuw en gebruikt in Eindhoven zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz en Smart. De kracht van ASV wordt gevormd door vier kernwaarden: service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zijn opzoek naar een Marketeer.

Wat houdt de functie in?
Heb jij het in je om je grenzen te verleggen? Als marketeer bij dé Mercedes-Benz personenwagendealer van de regio ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het imago, de naamsbekendheid, campagnes, mailings, events en andere marketingactiviteiten voor ASV én de gevoerde merken Mercedes-Benz en smart. Zowel off- als online werk je aan ons dealermerk. Je staat in nauw contact met de marketingafdeling van Mercedes-Benz Nederland en je sales- en aftersales collega’s binnen ASV. 

Jouw profiel
⁃    Je hebt minimaal een relevante hbo-marketing opleiding afgerond;
⁃    Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré; 
⁃    Je bent proactief en enthousiast en weet je creativiteit te vertalen naar succesvolle marketingcampagnes;
⁃    Je hebt kennis van de branche en kent het Mercedes-alfabet van A t/m S;
⁃    Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
⁃    Je bent woonachtig in de regio. 

Wat bieden we jou?
⁃    Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ASV-indeling; ruim boven cao; 
⁃    Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
⁃    Ruime mogelijkheid tot het volgen van opleidingen via het interne opleidingscentrum van Mercedes Benz;
⁃    Een uitdagende en een veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf met een gezellig en professioneel team.

Solliciteren?
Ben jij dé kandidaat voor de functie van Marketeer, voldoe je aan de profieleisen en kan je niet wachten om je carrière bij ASV te beginnen? Dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Laat ons zien waarin jij je onderscheidt en waarom wij niet om jou heen kunnen. Mocht je meer informatie willen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Vanessa Verstijnen, tel. 040-249 4949 of mail direct je sollicitatiebrief met CV en foto naar personeelszaken@asv.nl.

Direct contact

Interesse in deze vacature?

Upload CV (Max. 4mb)
Upload motivatie (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website