loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Airco-service

Airco Cleaning

Alle lucht die u in uw voertuig inademt gaat eerst door het aircosysteem. Het is dus belangrijk dat dit systeem, na langere tijd van stilstand, goed schoon is en vrij van bacteriën en schimmels. We zorgen met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijdert daarbij bacteriën, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele nare geurtjes. 

Met Airco Cleaning PLUS gaan we nóg een stap verder. Dan worden ook de behuizing van het interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en het filter - dat pollen en fijnstof uit de lucht filtert - vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% schoon is. 

Airco onderhoud

Liever all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij. Zo'n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Vooral als u (of een van uw passagiers) gevoelig bent voor allergieën of astmatische klachten hebt, raden wij u aan om uw airconditioning regelmatig compleet te laten reinigen. Alle middelen die de dealer voor de reiniging gebruikt zijn ECARF-gecertificeerd, dus vrij van allergieopwekkende stoffen.

Tarieven

Voor airco-reiniging en onderhoud gelden de volgende tarieven:
- Airco Cleaning € 89,-
- Airco Cleaning PLUS Vanaf € 199,-
- Airco onderhoud € 159,-

Direct contact

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website